Inmatriculari Arad

                                           Cum sa cumperi o masina second hand

Cumpararea unei masini second-hand este putin mai complicata decat cumpararea uneia noi.
 
In primul rand trebuie sa stii ce masina vrei.Fa cercetari despre acel tip de masina.Exista o gramada de informatii online.Uita-te pe site-ul producatorului cauta forumuri,cluburi etc.Incearca sa afli cam care  ar fi valoarea masinii la vechimea pe care o are inainte sa discuti cu vanzatorul.In felul acesta iti poti face o idee daca poti sa-ti permiti acea masina.

Realizeaza ca exista mai multe modele ale aceleasi masini.S-ar putea sa nu gasesti exact modelul care ti-l doresti dar in cazul in care gasesti unul foarte aproape de ceea ce vrei ar fi o afacere buna.

In cazul in care vrei sa cumperi masina de la un dealer majoritatea sunt destul de cinstiti cand este vorba de masini second hand si ofera garantie limitata la aceste produse.In cazul in care vrei sa cumperi o masina de lux second-hand multe dintre ele mai au garantia producatorului

Daca cumperi masina de la o persoana privata intreaba-l daca mai exista cartea de service.Intreaba vanzatorul daca iti permite sa duci masina la un mecanic auto inainte sa incheiati afacerea.Nu este nevoie sa te trezesti ca are nevoie de mult mai multe reparatii decat ai crezut, inspectand vizual masina.

Cum arata masina la prima vedere este un factor important in ai determina valoarea.Masinile sunt categorisite in general ca fiind in buna ,acceptabila sau excelenta conditie.Orisicum, in special cand vanzatorul este o persoana privata o sa constati ca incadrarea masinii din partea sa intr-o anumita categorie nu o sa se potriveasca niciodata cu a ta ca si cumparator.

Orice ai face , nu lasa pe nimeni sa te preseze in a lua o decizie in special un vanzator privat.Daca auzi ceva de genul : “Am deja pe cineva care este dispus sa-mi dea atata(suma)!” lasa-l in pace si pleaca.
Daca nu ai reusit sa cumperi masina asta inseamna ca nu a fost sa fie si intotdeauna va fi o alta in si mai buna conditie.Vanzari auto

Cautati o masina?  Mai jos sunt cateva oferte !inmatriculari auto arad